Με Τόνσο, Φετφατζίδη και Γιουνές στην Τρίπολη ο Άρης

Με Τόνσο, Φετφατζίδη και Γιουνές στην Τρίπολη ο Άρης

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα των κίτρινων με τον Αστέρα

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους Τόνσο, Γιουνές και Φετφατζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Τρίπολη), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ