Μαρινάκης στα αποδυτήρια: «Κάναμε κακό παιχνίδι, πιστεύω σε εσάς και στον προπονητή, νίκες με Ντιναμό, ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε ανοιχτά τους παίκτες και τον προπονητή μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε την πικρία του, αλλά παράλληλα ζήτησε «αντίδραση» από όλους στα επόμενα παιχνίδια. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...


Μαρινάκης στα αποδυτήρια: «Κάναμε κακό παιχνίδι, πιστεύω σε εσάς και στον προπονητή, νίκες με Ντιναμό, ΑΕΚ» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός, ως οργανισμός, απεχθάνεται την ήττα. Αυτή απέχθεια, μάλιστα, πολλές φορές δημιουργεί καταστάσεις που είναι πιο έντονες σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζουν μία αποτυχία άλλοι σύλλογοι. Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι-τελικό πρωταθλήματος, θα μπορούσε να προκαλέσει καθίζηση και εντάσεις πέρα από τα φυσιολογικά. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, που ηγήθηκε της αποστολής στην Τούμπα και βίωσε τη… φιλοξενία του ΠΑΟΚ, φρόντισε μετά το τέλος του αγώνα να στείλει πολύ σημαντικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών. Τόσο με τη συνολική συμπεριφορά του, όσο και με τα λόγια του, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, καθορίζοντας την ατζέντα, τους στόχους, αλλά και δείχνοντας ότι πιστεύει βαθιά, ειλικρινά σε αυτό που χτίζεται από το καλοκαίρι στο Μεγάλο Λιμάνι.

Στην ομιλία του προς την ομάδα και τον προπονητή στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, δεν εξέφρασε μόνο το στενοχώρια του. Αυτή, άλλωστε, είναι δεδομένη, αυτονόητη μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό που προέκυψε από τα λόγια του, ήταν η αισιοδοξία, το βλέμμα στην επόμενη ημέρα και  φυσικά η πίστη στη δουλειά του προπονητή και τις δυνατότητες του ρόστερ και του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια της Τούμπας:

«Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψη που έχω για εσάς. Πιστεύω σε εσάς και τον προπονητή, δεν αλλάζει κάτι αυτό το παιχνίδι. Σας στηρίζω όλους. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι,  αλλά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας που πρέπει να τους κερδίσουμε. Θέλω να κάνετε το καλύτερο και να νικήσουμε την Πέμπτη (Ντιναμό Κιέβου) και την Κυριακή (ΑΕΚ). Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αφήστε πίσω ό,τι έγινε σήμερα και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα».

Η ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού, η ψυχραιμία με την οποία απευθύνθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και η πραγματική πίστη που έδειξε σε παίκτες και προπονητή, τους έκανε όλους να σκεφτούν το παρακάτω, δίχως να ξεχνούν το μεγάλο λάθος που έκαναν στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, ως εντελώς νέα ομάδα, που τώρα χτίζεται, πρέπει να μαθαίνει από τα σοβαρά λάθη του, να σκληραίνει και να μην τα επαναλαμβάνει. Από τη στιγμή, δε, που ο καθ’ ύλην αρμόδιος θέτει την ατζέντη της επόμενης ημέρα, όλα τα άλλα είναι περιττά.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο