Τρελάθηκαν με Άκπομ και Ζαμπά οι σκάουτς

Τρελάθηκαν με Άκπομ και Ζαμπά οι σκάουτς

Στο Τούμπα βρέθηκαν δεκάδες σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό, με τους Ζαμπά και Άκπομ να ξεχωρίζουν και να σημειώνονται στα μπλοκάκια τους.

Όπως ήταν λογικό το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όπου παιζόταν ο φετινός τίτλος συγκέντρωσε τα βλέμματα όλης της Ελλάδας. Όσοι δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο του αγώνα παρακολούθησαν την αναμέτρηση είτε σε κάποιο μαγαζί είτε σε κάποιο φιλικό σπίτι, Χθες όμως εκτός από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στην έδρα του Δικέφαλου ήταν και σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς προέρχονται από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία Γαλλία και Ιταλία.

Ταξίδεψαν μέχρι την Τούμπα για να δουν από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και από τις δύο ομάδες. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι εξ’ αυτών σημείωσαν στα μπλοκάκια τους δύο ονόματα. Πρόκειται για τους Λέο Ζαμπά και Τσούμπα Άκπομ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακοί κερδίζοντας μάλιστα το χειροκρότημα της Ασπρόμαυρης κερκίδας. Ο Βραζιλιάνος και ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται πως θα απασχολήσουν και στο άμεσο μέλλον τους σκάουτερ ξένων ομάδων και είναι πολύ πιθανόν μέχρι το καλοκαίρι να βρεθούν και πάλι στην Τούμπα για να τους ξανά δουν πριν δώσουν τις τελικές τους εισηγήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ