Άρης: Μετά από 41 χρόνια προβάδισμα τριών γκολ σε ημίχρονο εκτός έδρας

Άρης: Μετά από 41 χρόνια προβάδισμα τριών γκολ σε ημίχρονο εκτός έδρας

Από τις 10 Δεκεμβρίου 1978, είχε να προηγηθεί 3-0 στο πρώτο ημίχρονο αγώνα ο Άρης σε ματς εκτός έδρας.. Τότε ήταν κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο

Με σκόρερ τους Λάρσον (9’), Ντιγκινί (23’), Ματέο Γκαρσία (45+1’) στο πρώτο ημίχρονο, ο Αρης σκόρπισε (3-0) τον Αστέρα στην Τρίπολη και εδραίωσε τη θέση του στην πεντάδα.

Μετά από 23 αγωνιστικά λεπτά, η ομάδα του Σαββά Παντελίδη προηγήθηκε 2-0 και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 3-0, γεγονός αξιοσημείωτο, καθώς τελευταία φορά που οι Κίτρινοι έβαλαν τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας αναμέτρησης ήταν στις 22 Ιανουαρίου 1994, όταν είχαν προηγηθεί 3-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο!

Ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια, από την τελευταία φορά που ο Άρης προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 1978, όταν στο Καυτανζόγλειο πάλι νίκησε τον Ηρακλή 4-0, με 3-0 ημίχρονο (11′ σουτ Πάλλας, 21′ κεφαλιά Ανανιάδης, 40′ σουτ Ανανιάδης, 84′ πέναλτι Κούης).

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι από τις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν προηγήθηκε 2-1 στη Δράμα, ο Άρης δεν μπορούσε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα Super League!

Όσον αφορά τους Αρκάδες, ο Αστέρας έχει δεχτεί μόνο άλλες δύο φορές στην ιστορία του τόσα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2010, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-3 (1-3 ημίχρονο) και στις 18 Φεβρουαρίου 2017, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (0-4 ημίχρονο)!

Και τις τρεις φορές πάντως που του συνέβη ήταν μήνα Φεβρουάριο!

Στα 17 μεταξύ τους παιχνίδια, μόλις μια φορά ο Άρης και δύο ο Αστέρας Τρίπολης (η μία στο Κύπελλο), κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ. Και μόλις από δύο φορές η κάθε ομάδα κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον τρία σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ