Δεληζήσης: «Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε»

Δεληζήσης: «Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε»

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας του στα τρία τελευταία ματς.

Με τη νίκη απέναντι στον Αστέρα ο Άρης έφτασε τις τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια, κατά τον Γιώργο Δεληζήση παρακινούμενος από την κακή εμφάνιση που οδήγησε στην ήττα από τον Λεβαδειακό. Ο αρχηγός των κίτρινων αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του και στη δουλειά της ομάδας, που στοχεύει στην Ευρώπη.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ήταν μια σπουδαία νίκη με όχι και τόσο καλή εμφάνιση θα έλεγα. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Είχαμε κάποιες ατυχίες το προηγούμενο διάστημα, τραυματίστηκαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες και ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να αλλάξουμε την κατάσταση και αυτό κάναμε. Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε και αποφασίσαμε να κάνουμε το restart».

Για την απαιτητική συνέχεια: «Εγώ δεν θα πω ότι έχουμε δύσκολα ματς. Την Κυριακή έχουμε έναν ακόμα τελικό. Ο στόχος από την αρχή ήταν η Ευρώπη. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ