Δεληζήσης: «Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε»

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας του στα τρία τελευταία ματς.

Δεληζήσης: «Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε» | to10.gr

Με τη νίκη απέναντι στον Αστέρα ο Άρης έφτασε τις τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια, κατά τον Γιώργο Δεληζήση παρακινούμενος από την κακή εμφάνιση που οδήγησε στην ήττα από τον Λεβαδειακό. Ο αρχηγός των κίτρινων αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του και στη δουλειά της ομάδας, που στοχεύει στην Ευρώπη.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ήταν μια σπουδαία νίκη με όχι και τόσο καλή εμφάνιση θα έλεγα. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Είχαμε κάποιες ατυχίες το προηγούμενο διάστημα, τραυματίστηκαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες και ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να αλλάξουμε την κατάσταση και αυτό κάναμε. Η ήττα στη Λιβαδειά μας ταρακούνησε και αποφασίσαμε να κάνουμε το restart».

Για την απαιτητική συνέχεια: «Εγώ δεν θα πω ότι έχουμε δύσκολα ματς. Την Κυριακή έχουμε έναν ακόμα τελικό. Ο στόχος από την αρχή ήταν η Ευρώπη. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς».

One Channel
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο