Το «ντροπή σου» σε Παντελίδη και ο πανηγυρισμός με τη γλώσσα (pic)

Το «ντροπή σου» σε Παντελίδη και ο πανηγυρισμός με τη γλώσσα (pic)

Οι οπαδοί του Αστέρα αποδοκίμασαν τους Τόνσο και Παντελίδη, με τον Ελληνα τεχνικό να παρουσιάζεται πολύ χαρούμενος μετά την 3η σερί νίκη του Άρη και να σκάει ένα πλατύ χαμόγελο μετά το τέλος του ματς.

Οι Σάββας Παντελίδης και Μάρτιν Τόνσο έφυγαν από τον Αστέρα για τον Αρη εν μέσω της σεζόν, κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς των Αρκάδων.

Αμφότεροι έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες στο ματς της Τρίπολης, στο οποίο η νυν ομάδα του Ελληνα τεχνικού επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει το παρακάτω πανό με τη φράση «ντροπή σου», το οποίο προφανώς απευθυνόταν στον Παντελίδη.

Τελικά ο Αρης πήρε εμφατική νίκη, με τον Τόνσο να είναι από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων, συμμετοχή στα δύο γκολ, ασίστ και δοκάρι.

Από την πλευρά ο Παντελίδης που ως το ματς με τον Λεβαδειακό είχε δεχθεί σκληρή κριτική από τον κόσμο των κίτρινων, μετά την 3η σερί νίκη έδειξε ανακουφισμένος. Ετσι, όπως βλέπετε και στην πάνω φωτογραφία, μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος τεχνικός έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο, βλέποντάς την ομάδα του να είναι φαβορί πλέον για μια θέση στην 5άδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ