Παναθηναϊκός: Συναντήσεις με ΚΕΔ και ΕΠΟ

Παναθηναϊκός: Συναντήσεις με ΚΕΔ και ΕΠΟ

Στον Παναθηναϊκό δεν το «φωνάζουν», αλλά είναι έντονα προβληματισμένοι από την αντιμετώπιση των διαιτητών και αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου με τους αρμόδιους.

Έχει αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη διαιτησία. Τουλάχιστον δημοσίως. Παρά τα πολλά και συνεχόμενα «κρούσματα» που εμφανίζονται εναντίον του, παρά τα σφυρίγματα που έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα εις βάρος του και έχουν κρίνει αγώνες, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως με τις φωνές δε θα βγει τίποτα.

Και η αλήθεια είναι πως ούτε τα προηγούμενα χρόνια είχε βγει. Ο Παναθηναϊκός είχε… πρωτοστατήσει στο να αλλάξουν οι καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι αυτός που είναι ο «φτωχός συγγενής». Σε όλους τους τομείς.

Το ότι δε «φωνάζει», ωστόσο, δε σημαίνει πως δεν γίνονται ενέργειες πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας για να έχει ο Παναθηναϊκός καλύτερη αντιμετώπιση. Ή για να βγάλει ένα συμπέρασμα και να καταλάβει για ποιο λόγο οι διαιτητές του συμπεριφέρονται έτσι. Άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν κάνει συναντήσεις με υπεύθυνους της διαιτησίας, ενώ αναμένονται τις επόμενες μέρες αυτές οι συναντήσεις να κορυφωθούν.

Με τις… ευλογίες του Γιάννη Αλαφούζου, διοικητικά στελέχη της ομάδας αναμένεται να επισκεφτεί τους αρμόδιους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ ώστε να εκφράσουν τον έντονο προβληματισμό τους για τις διαιτησίες στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και για τους ορισμούς που έχουν γίνει σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχει απομακρυνθεί πλέον τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη θέση και οι «πράσινοι» δε θέλουν να έχουν ένα επιπλέον εμπόδιο στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν να «σβήσουν» την ευρωπαϊκή ποινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ