Ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου

Ψηλά στη λίστα της Μπεσίκτας ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο στόχαστρο της Μπεσίκτας προκειμένου να να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, σύμφωνα με ΜΜΕ από την Τουρκία και τη Ρουμανία.

Στο προσκήνιο φέρνουν και πάλι το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξένα ΜΜΕ, λίγες ημέρες μετά τη φημολογία οτι ο τεχνικός του  ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατά. Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα από τη Ρουμανία και την Τουρκία, «συνδέουν» τον Λουτσέσκου με τη Μπεσίκτας.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο νυν τεχνικός της Μπεσίκτας Σενόλ Γκιουνές θα αναλάβει την Εθνική Τουρκίας, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα. Συνεπώς η θέση στον τουρκικό σύλλογο θα μείνει κενή, αναζητώντας «διάδοχο».

Έτσι, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το καλοκαίρι η Μπεσίκτας θα αναζητήσει προπονητή, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη λίστα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η Μπεσίκτας καλοβλέπει και τον πατέρα του 49χρονου τεχνικού, όμως ο γιος βρίσκεται πιο ψηλά σε προτεραιότητα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τουρκικός σύλλογος έχει στο στόχαστρο της τον Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα είχε εξετάσει την περίπτωσή του και το 2011, μετά την αποχώρηση του Μπερντ Σούστερ.

Επίσης να προσθέσουμε οτι στα κείμενα γίνεται λόγος για την πολύ καλή πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα οι αναφορές τονίζουν οτι ο δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς  και οτι μετά τη νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1 οι ασπρόμαυροι είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Ακόμη κάνουν αναφορά στο βιογραφικό του σημειώνοντας μεταξύ άλλων και το πέρασμα από την Ξάνθη, ενώ τονίζουν οτι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ