Όλα ανοιχτά με Τσιγκρίνσκι – Μπακασέτα

Όλα ανοιχτά με Τσιγκρίνσκι – Μπακασέτα

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει την σημερινή προπόνηση για να δει την κατάσταση των δύο παικτών ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Μανόλο Χιμένεθ σχεδιάζει τα πλάνα του για την μεγάλη αναμέτρηση στο Φάληρο. Η αγωνία του Ισπανού προπονητή έχει να κάνει με το αν θα μπορέσουν να παίξουν στο ντέρμπι ο Τσιγκίνσκι και ο Μπακασέτας.

Ο Χιμένεθ περιμένει λοιπόν την σημερινή προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι οι δύο παίκτες και πρέπει να σημειωθεί πως όλα είναι ανοιχτά. Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτας κάνουν προσπάθεια για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους δύο παίκτες, καθώς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία τους στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Το σίγουρο είναι πως από το ντέρμπι της Κυριακής θ’ απουσιάσει ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ