Σε απολογία ο Λέοβατς, προπονείται ήδη μόνος του

Σε απολογία ο Λέοβατς, προπονείται ήδη μόνος του

Ο Γιώργος Σαββίδης εισηγήθηκε την τιμωρία του Λέοβατς, λόγω των δηλώσεων που έκανε στην Κροατία, αρνούμενος ότι ο λόγος της απομάκρυνσής του είναι η πίεση.

Λίγες ώρες αφότου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έθεσε εκτός ομάδας τον Μάριν Λέοβατς και μίλησε δημόσια για τη μη χρησιμοποίησή του ως το τέλος του χρόνου, λόγω… αδυναμίας του παίκτη να διαχειριστεί την πίεση, ο Κροάτης είχε αντιταχθεί (επίσης δημόσια) στον προπονητή του. Μάλιστα, με δηλώσεις στην πατρίδα του είχε υπερτονίσει την αστοχία και ανακρίβεια των ισχυρισμών του Ρουμάνου τεχνικού και είχε εξηγήσει ότι μετά από 2,5 χρόνια «είναι ηλίθιο να μιλάει κανείς για πίεση.

Αυτή η τοποθέτηση του 30χρονου αριστερού μπακ, λοιπόν, έφερε και την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τον σύλλογο, μετά από πρόταση του Γιώργου Σαββίδη, που υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Λέοβατς θα κληθεί σε απολογία για δυσφημιστικές δηλώσεις, καθώς κανείς δεν δικαιούται να μιλάει υποτιμητικά για την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής ήδη προπονείται μόνος του, ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα και εάν στην απολογία του δεν πείσει τους ανθρώπους της διοίκησης για την ειλικρινή του μεταμέλεια, τότε δύσκολα θα αποφύγει τις κυρώσεις που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, αλλά και οι όροι που έχουν προβλεφθεί επί του θέματος σε όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Επί της ουσίας, ο Λέοβατς είναι απίθανο να γλιτώσει την τιμωρία (σ.σ. από πρόστιμο έως και διακοπή συμβολαίου), ενώ επισπεύδεται και η απομάκρυνσή του από την πρώτη ομάδα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση επηρεασμού άλλων ποδοσφαιριστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λουτσέσκου : «Εκτός ομάδας o Λέοβατς, δεν παίζει με Ξάνθη ο Πρίγιοβιτς»
Λέοβατς : Είναι ηλίθιο να μιλάμε για… πίεση
Μάριν Λέοβατς, ο «Βύντρα» του ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ