Αρης: Ατομικό ο Δεληζήσης

Αρης: Ατομικό ο Δεληζήσης

Συνεχίζει η προετοιμασία του Αρη ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, με τον αμυντικό του Αρη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο συνεχίζει ο Αρης, με τους Κίτρινους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκαν στο Δασυγένειο και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη. Στο πρόγραμμα της ομάδας δεν έλαβαν μέρος ο Ούγκο Σόουζα, αλλά και ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Η προετοιμασία του Αρη θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης, με τους Κίτρινους να βλέπουν σαν… τελικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Εκτός από τον Ούγκο Σόουζα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα –για προληπτικούς λόγους- και ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ