Σαλπιγγίδης: «Δε θα αφήσει ο ΠΑΟΚ περιθώρια στον Ολυμπιακό»

Σαλπιγγίδης: «Δε θα αφήσει ο ΠΑΟΚ περιθώρια στον Ολυμπιακό»

Ο πρώην επιθετικός του Δικέφαλου μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας που οδεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θεωρεί τον ΠΑΟΚ πανάξιο πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να επαναπαυτεί κανείς μέσα στον Δικέφαλο μέχρι και τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Αρχικά είπε: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έδειξε την ανωτερότητά του, δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και το αποτέλεσμα, κατά τη δική μου άποψη, είναι απόλυτα δίκαιο. Νομίζω ότι αυτή είναι η συνολική εικόνα του αγώνα, που αντικατοπτρίζεται και στο αποτέλεσμα».

Για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Μαθηματικά η ομάδα δεν πήρε ακόμα το πρωτάθλημα, το γνωρίζουν αυτό, άλλωστε, όλοι μέσα στην ομάδα και δεν θα επαναπαυτεί κανένας στο αγωνιστικό τμήμα μέχρι να εξασφαλιστεί ο τίτλος και μαθηματικά. Είναι δεδομένο αυτό. Απομένουν άλλα 10 παιχνίδια και εφόσον συνεχίσει η ομάδα να δείχνει την εικόνα που είχε μέχρι σήμερα είμαι βέβαιος πως δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο ανάκαμψης στον Ολυμπιακό».

Για την άνετη νίκη του Δικέφαλου του Βορρά στο ντέρμπι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε και πάλι πως είναι πολύ καλή ομάδα, που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και η παρουσία του ήταν επιβλητική απέναντι στον πιο ισχυρό ανταγωνιστή του που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από την ανάδειξή του ως πρωταθλητή Ελλάδας ύστερα από 34 χρόνια είπε: «Η κατάκτηση του τίτλου θα είναι πολύ όμορφη στιγμή για όλο τον κόσμο και για όλους όσοι προσπάθησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς να καταφέρουν αυτό το επίτευγμα, αλλά καλό θα είναι να συνεχίσουν άπαντες μέχρι το τέλος της σεζόν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια. Δεν πρέπει να μιλάμε για το μέλλον, αλλά για το παρόν».

Όσο για το αν υπάρχει MVP στον φετινό ΠΑΟΚ; «Δεν θέλω να πω ονόματα, ας αναδείξει τον MVP ο κόσμος στο τέλος της σεζόν, όχι εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ