ΠΑΟΚ: Ανταμείβει τους κόπους του Λάμπρου με νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Ανταμείβει τους κόπους του Λάμπρου με νέο συμβόλαιο

Η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου είναι δεδομένη μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να συζητά με την πλευρά του παίκτη για ένα συμβόλαιο πιο ισχυρό.

Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να παραχωρήσουν τον Λάζαρο Λάμπρου το καλοκαίρι στη Φορτούνα Σιτάρντ, ξάφνιασε. Ο 22χρονος επιθετικός που συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία και ήταν από τους διακριθέντες περίμενε ότι θα του δοθεί μια ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα. Αυτό όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να φύγει από την Τούμπα με προορισμό την Ολλανδία.

Ο Λάμπρου, παρότι είχε έναν τραυματισμό στα μέσα της χρονιάς κατάφερε να παίξει σε 16 παιχνίδια, να πετύχει 6 γκολ, αλλά και να μοιράσει 6 ασίστ. Ο 22χρονος επιθετικός με τις εμφανίσεις του στην Ολλανδία έχει πείσει ότι είναι πλέον έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες του και για να γίνει πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε του το υποσχέθηκε και το μέλος της διοίκησης της ομάδας Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram.

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και με την επιστροφή του στην Τούμπα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Οι τωρινές απολαβές του είναι πολύ χαμηλές, όπως επίσης και η ρήτρα αποδέσμευσης για έναν ποδοσφαιριστή που στην Ολλανδία και στη Φορτούνα δείχνει το πλούσιο ταλέντο του. Οι Ασπρόμαυροι αναμένεται να του δώσουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο με μια σημαντική αύξηση στις ετήσιες απολαβές, αλλά και μια πολύ μεγάλη ρήτρα που θα φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ. Αυτό θα σημάνει και την δικαίωση των προσπαθειών του Λάζαρου Λάμπρου τα τελευταία χρόνια.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, όπως και ο ατζέντης του θα κληθούν για συζητήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Για την ακρίβεια μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτή την στιγμή προέχουν άλλα ζητήματα όπως είναι αυτά των Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάκχοφ που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις τους με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ