Η Πόρτο θέλει Ζαμπά και βάζει στα ανταλλάγματα τον Ολιβέιρα

Η Πόρτο θέλει Ζαμπά και βάζει στα ανταλλάγματα τον Ολιβέιρα

Το όνομα του Λέο Ζαμπά έχει μπει για τα καλά στις μεταγραφικές λίστες ομάδων του εξωτερικού. Μία από αυτές είναι η Πόρτο που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία προτίθεται να βάλει στα ανταλλάγματα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό τον Σέρζιο Ολιβέιρα.

Στις 4 Οκτωβρίου, στη Λευκορωσία, με αντίπαλο τη ΜΠΑΤΕ, ο Λέο Ζαμπά, συστήθηκε για τα καλά στο κοινό του ΠΑΟΚ, κάνοντας μέχρι και την UEFA να ασχοληθεί μαζί του. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε σημειώσει δύο τέρματα, ενώ είχε συμμετοχή στο τρίτο τέρμα από τα τέσσερα συνολικά που έβαλε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ζαμπά, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις επί ελληνικού εδάφους αναγκάζοντας, όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr. σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων να τον παρακολουθούν στενά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, για τον 20χρονο πλάγιο επιθετικό του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται η Πόρτο. Άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε στην Τούμπα για να δει τον Λέο Ζαμπά, και τα στοιχειά που συγκέντρωσε είναι τόσα πολλά που ενημέρωσε αμέσως την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον Σέρχιο Κονσεισάο, για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Τον Βραζιλιάνο οι σκάουτερ των «δράκων» θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν στενά, μάλιστα θα βρεθούν στην αναμέτρηση με τον Άρη, στην Τούμπα, αλλά και σ’ αυτή με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι η Πόρτο και κάθε ομάδα του εξωτερικού παρακολουθεί τον Λέο Ζαμπά, αλλά οι σκέψεις που κάνουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας. Σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτηση του Ζαμπά το καλοκαίρι, προσφέροντας εκτός από χρήματα και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Να θυμίσουμε πως η ρήτρα του Βραζιλιάνου είναι στα 20 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ να μην πέφτει ούτε σεντ, ενώ αυτή του Ολιβέιρα στα 12 εκατ. ευρώ. Αν η Πόρτο ή οποιαδήποτε ομάδα θέλει τον Ζαμπά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να καλύψει την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ