Κυριαρχία Δώνη απέναντι στον Παράσχο

Κυριαρχία Δώνη απέναντι στον Παράσχο

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αντιμετωπίσει τον Μακεδόνα προπονητή περισσότερες φορές από κάθε άλλον στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζονται καλά. Έχουν τεθεί, άλλωστε, αντιμέτωποι, ως προπονητές, 18 φορές. Το απόγευμα του Σαββάτου θα αναμετρηθούν για 19η φορά με τον 49χρονο τεχνικό του «τριφυλλιού» να κυριαρχεί απόλυτα. Να σημειωθεί ότι ο Παράσχος είναι ο προπονητής που είχε περισσότερες φορές αντίπαλο από κάθε άλλον στην έως τώρα καριέρα του.

Ακολουθούν οι κόντρες του με τους Τσιώλη (17 παιχνίδια), Κατσαβάκη (15 παιχνίδια), Καραγεωργίου (11 παιχνίδια), Τεννέ (10 παιχνίδια). Πλην του Τσιώλη, με τους υπόλοιπους έχει θετικό πρόσημο. Κόντρα στον Παράσχο, λοιπόν, προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δέκα νίκες, έναντι μόλις μίας του Μακεδόνα τεχνικού. Επτά ματς, επίσης έληξαν ισόπαλα.

Κόντρα στον Αστέρα

Την ομάδα της Αρκαδίας, παράλληλα, ο Δώνης την έχει αντιμετωπίσει 15 φορές. Σε περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής έχει αναμετρηθεί με τους Ολυμπιακό (20 ματς), Ξάνθη (19), ΑΕΚ, Παναθηναϊκό (18), ΠΑΟΚ (17), Λεβαδειακό, Πανιώνιο (16). Πλην των Ξάνθη, Λεβαδειακού και φυσικά του «τριφυλλιού», τις υπόλοιπες θα τις συναντήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Δώνης πάλι έχει το προβάδισμα στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με μικρή διαφορά. Έχει τέσσερις νίκες, ενώ γνώρισε τρεις φορές την ήττα. Οκτώ αγώνες δεν είχαν νικητή κι ένας απ’ αυτούς ήταν η αναμέτρηση του πρώτου γύρου, που έληξε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης) του Μακέντα στο 89’. Αυτές οι τέσσερις νίκες του Δώνη, πάντως, έχουν επιτευχθεί με όλες τις ομάδες που προπόνησε, πλην του Παναθηναϊκού που δεν έχει δώσει το ματς του δεύτερου γύρου. Δύο νίκες είχε με τον ΠΑΟΚ κι από μία με Ατρόμητο, Λάρισα. Ως προπονητής της ΑΕΚ, επίσης, δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Αρκάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ