Η φανέλα του Άρη με το λογότυπο της ΛΑΜΨΗΣ (pic)

Η φανέλα του Άρη με το λογότυπο της ΛΑΜΨΗΣ (pic)

Έτοιμη η εμφάνιση των κίτρινων, που φέρει στο μανίκι το σήμα του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας.

Όπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ Άρης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη φανέλα της θα προβάλει το λογότυπο της ΛΑΜΨΗΣ για να αναδείξει το κοινωνικό έργο του ιδρύματος.

Η εμφάνιση των κίτρινων πλέον φέρει στο μανίκι το σήμα του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας και παρουσιάστηκε σήμερα (15/02), ανήμερα της παγκόσμιας μέρας κατά του παιδικού καρκίνου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανανεωμένη φανέλα θα φορεθεί για πρώτη φορά από τους παίκτες στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.).

Αναλυτικά, τα όσα δημοσίευσε η κίτρινη ΠΑΕ στην ανάρτησή της:

«15 Φεβρουαρίου
Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου
“Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά, που μάχονται για τη ζωή τους, σήμερα και κάθε μέρα. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη…”
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει έμπρακτα το έργο της “ΛΑΜΨΗΣ” με την τοποθέτηση στο μανίκι της φανέλας της ομάδας μας του λογότυπου του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

15 Φεβρουαρίου Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου «Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά, που μάχονται για τη ζωή τους, σήμερα και κάθε μέρα. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη…» Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει έμπρακτα το έργο της «ΛΑΜΨΗΣ» με την τοποθέτηση στο μανίκι της φανέλας της ομάδας μας του λογότυπου του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας… #ICCD #arisfc @lampsi1987 #arisfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ