Αλαβάντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και αήττητος το πρωτάθλημα»

Αλαβάντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και αήττητος το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Αλαβάντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πορεία του φετινού δικέφαλου.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ολυμπιακού με 3-1, με την οποία ο Δικέφαλος ξέφυγε με εννιά βαθμούς από τους ερυθρόλευκους.

Ο Νίκης Αλαβάντας μίλησε στο «Metropolis 95.5» και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει φέτος το πρωτάθλημα αήττητος!

Αρχικά τόνισε: «Αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχασε από την ΑΕΚ και κέρδισε τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να τον κοντράρει. Μόνο από χαλάρωση ή αν υποτιμήσει κάποιον αντίπαλο μπορεί να την πατήσει, οπότε μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος».

Για τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Champions League: «Επόμενος στόχος από εδώ και πέρα είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, κάτι που το θεωρώ εφικτό. Η ομάδα είναι πλήρης. Είδαμε και τον Ολιβέιρα που από όσα έδειξε μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Η ομάδα είναι πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά. Από εκεί και πέρα, κάποιες προσθήκες μπορούν να γίνουν».

Για το πού πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ ενόψει Champions League: «Θέλει έναν αριστερό εξτρέμ στο στυλ του Γκάρι Ροντρίγκες, για τη θέση που παίζει εκεί ο Ελ Καντουρί. Ο οποίος Ελ Καντουρί ήταν πολύ καλός κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει ταχύτητα, όμως, κρατάει τη μπάλα, είναι έμπειρος και ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Από εκεί και πέρα θέλει και έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, αν και ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει και δεξιά. Υπάρχουν και κάποιοι νεαροί από την Κ20 που μπορούν να προωθηθούν. Ο Μάτος είναι λίγο επιρρεπής στις κάρτες, μπορεί να μας αφήσει ξεκρέμαστους. Εκεί αν μπορούν να πάρουν κάποιον δεξί μπακ ή να προωθήσουν κάποιον νεαρό. Και έναν δεύτερο σέντερ φορ θέλουμε. Ο Άκπομ έδειξε κάποια στοιχεία, όμως είναι νέος. Θέλει και έναν έμπειρο».

Για το τι του έλεγε ο Σαραβάκος στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική το 1985: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό έβγαινε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Αν δεν κερδίζαμε έβγαινε ο Παναθηναϊκός. Με τον Παναθηναϊκό τότε παίζαμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, και πριν τα ματς μας έλεγαν οι του Παναθηναϊκού ότι θα μας κερδίσουν στο Πρωτάθλημα, θα μας κερδίσουν και στο Κύπελλο. Εγώ τους έλεγα ότι θα μας παρακαλούν την τελευταία αγωνιστική για την ισοπαλία και πράγματι μας παρακαλούσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ