Τοροσίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, χαρούμενος για την εμπειρία της Serie A»

Τοροσίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, χαρούμενος για την εμπειρία της Serie A»

Σε ιταλική ιστοσελίδα μίλησε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, και σχολίασε την επιστροφή του στον Πειραιά, τον Κώστα Μανωλά και την εμπειρία του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε για μία τετραετία στη Ρώμα και αποχώρησε από τους Τζιαλορόσι εδώ και δυο χρόνια ωστόσο στην Αιώνια Πόλη τρέφουν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Συχνά, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ζητούν την άποψή του για την κατάσταση στην ομάδα και έτσι έτι μία φορά επικοινώνησαν μαζί του με σκοπό να τον ρωτήσουν την άποψη του για τον Φλορέντσι και την ικανότητά του να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ. Οι ερωτήσεις που του έθεσαν δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού ερωτήθηκε και για τον Κώστα Μανωλά όσο και για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Σε ερώτηση για τον Μανωλά και για το ότι έχει γίνει ηγέτης στη Ρόμα απάντησε: «Ο Κώστας πάντα ήταν δυνατός. Από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερος αμυντικούς. Αρκετά συχνά μιλάμε ο ένας με τον άλλο, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και είμαι χαρούμενος που είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Ρόμα».

Ενώ για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και το τι συνάντησε με την επιστροφή του υποστήριξε:

«Μου φαίνεται πως όλα είναι όπως πριν φύγω. Αυτό είναι το σπίτι μου. Είναι μια σημαντική ομάδα και κάθε χρόνο παίζει για να κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη νικήσαμε τη Μίλαν και την αποκλείσαμε από το Europa League μετά από ένα όμορφο παιχνίδι.

Είμαι καλά και δεν παραπονιέμαι. Αλλά είμαι χαρούμενος για την εμπειρία που είχα στη Serie A, ιδιαίτερα στη Ρώμη. Άφησα πολλούς φίλους και όταν μπορέσω θέλω να τους δω ξανά. Να έχω και τη δικαιολογία να δω μια υπέροχη πόλη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ