Καμαρά: «Θετικό να παίζεις καλά, αλλά ο κόσμος θέλει αποτελέσματα – Μπορούμε την πρόκριση στο Κίεβο»

Καμαρά: «Θετικό να παίζεις καλά, αλλά ο κόσμος θέλει αποτελέσματα – Μπορούμε την πρόκριση στο Κίεβο»

Απογοητευμένος για τα αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό δήλωσε ο Μαντί Καμαρά, που σχολίασε το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Κίεβο όντας αρκετά αισιόδοξος.

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά για το παιχνίδι με τη Ντινάμο Κιέβο στην Ουκρανία όντας αισιόδοξος για την έκβασή τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου και έδωσε μεγάλο βάρος στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαντί Καμαρά στα κανάλια Novasports:

Για τα αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ και τη Ντινάμο και την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού:

«Είναι λίγο απογοητευτικά τα δύο αποτελέσματα και είμαστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό ήταν άσχημο για την ομάδα, καθώς πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε τα γκολ.»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα:

«Δεν με απασχολεί ποιον προπονητή έχει η αντίπαλη ομάδα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το γεγονός ότι οι «Ερυθρόλευκοι’ «κλείστηκαν» στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Ντινάμο και όπως είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν υποσυνείδητα χώρο στον αντίπαλο:

«Πραγματικά σε ένα βαθμό έχει δίκιο ο προπονητής. Μετά το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα είχε ανάγκη από ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ήθελε να κάνει περήφανο τον κόσμο. Προσπαθήσαμε και θέλαμε να κρατήσουμε εκείνη τη στιγμή το σκορ. Όμως ακόμα και το 2-2 είναι ένα σκορ με το οποίο μπορούμε να προκριθούμε. Μπορούμε να πετύχουμε τρία γκολ στο Κίεβο για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για ματς με την ΑΕΚ και αν χρειάζεται να βελτιωθούν κάποια πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να είμαστε έτοιμοι στο ψυχολογικό κομμάτι. Να έχουμε καθαρή σκέψη και να είμαστε συγκεντρωμένοι, πανέτοιμοι και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα:

«Ο κόσμος έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους αυτό σε όλα τα παιχνίδια. Όμως ο κόσμος θέλει και αποτελέσματα. Ασφαλώς και είναι πολύ καλό το ότι έχουμε αυτή τη στήριξη στην προσπάθεια μας, όμως το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα. Είναι θετικό να παίζεις καλά, όμως χρειάζονται και οι νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ