Καρυπίδης: «Νίκη με τον Πανιώνιο, στόχος η έξοδος στην Ευρώπη!»

Καρυπίδης: «Νίκη με τον Πανιώνιο, στόχος η έξοδος στην Ευρώπη!»

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ποδοσφαιρικός Αρης.

Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Vamos» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ζήτησε τους παίκτες του Αρη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έθεσε ως στόχο την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου συνεχάρη τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του για τις τρεις σερί νίκες και επισήμανε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια ένταση μέχρι το τέλος. Παράλληλα, τόνισε ότι το γήπεδο στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο θα είναι γεμάτο και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πάρουν τη νίκη, για να ικανοποιήσουν τον κόσμο και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τις τρεις τελευταίες νίκες. Έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε. Εσείς γυρίσατε το κλίμα με τις τελευταίες επιτυχίες αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Θέλω να συνεχίστε με την ίδια ένταση μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Το χρωστάτε στους εαυτός σας πρώτα απ όλα και στον κόσμο. Απ τα μηνύματα που λαμβάνω, αύριο το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Μην υποτιμήσετε τον Πανιώνιο. Να κερδίσουμε για τον κόσμο που θα έρθει αύριο, αλλά και για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ