Αρης: «Κλικ» από την κοπή της πίτας

Αρης: «Κλικ» από την κοπή της πίτας

Οι Κίτρινοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με τα φλουριά να πέφτουν στον Μίτζεν Μπάσα και στον μασέρ Μάριο Κουρουσέκο.

Το κλίμα στο εσωτερικό του Αρη είναι εξαιρετικό μετά τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αρη, στις οποίες έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Κίτρινοι το μεσημέρι είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την πίεση και το άγχος, περνώντας ανέμελες και όμορφες στιγμές στο «Vamos». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε σύσσωμη το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Μίτζεν Μπάσα και Μάριο Κουρουσέκο να είναι οι τυχεροί της ημέρας. Ο Αλβανός μέσος και ο μασέρ της ομάδας βρήκαν τα φλουριά της πίτας και κέρδισαν από ένα τριήμερο ταξίδι στη Ρώμη.

Η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκοψε σήμερα το μεσημέρι την πίτα της στο «Vamos», στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τα δύο φλουριά έτυχαν οι Μίτζεν Μπάσα και Μάριος Κουρουσέκος (μασέρ), οι οποίοι κέρδισαν από ένα τριήμερο ταξίδι στη Ρώμη.

Επίσης οι δύο τυχεροί κέρδισαν και από ένα ρολόι (Casio g-shock), προσφορά του Βαγγέλη Κριτσίμη (Kritsimis Jewellery)».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ