Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Άλτμαν ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την ασίστ του Κουρμπέλη. Αυτοί οι δύο παίκτες ξεχώρισαν, οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα. Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη επέμβαση, διότι στις δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι με Καλτσά, Μανιά σούταραν άουτ. Είχε κάποιες αποκρούσεις σε μακρινά σουτ και ήταν σε γενικές γραμμές σταθερός.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Ανασταλτικά ήταν καλός. Δεν εκτέθηκε σε γενικές γραμμές κόντρα στον Φερνάντεζ και τον Κυριακόπουλο. Επιθετικά, όμως, πλην μίας πάσας στον Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να δώσει κάτι στον Παναθηναϊκό.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Είχε πολλή δουλειά με αντιπάλους τους Καλτσά, Κότσιρα που συνεργάζονταν στη πλευρά του. Αμυντικά είχε καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα ακόμα δεν δείχνει ότι μπορεί να καλύψει 100% την απουσία του Ινσούα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Στις δύο μεγάλες φάσεις του Αστέρα απουσίαζε. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχε θέματα. Προσπάθησε να προωθήσει το παιχνίδι, ωστόσο, δεν το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Είχε τρεις επεμβάσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Κι αυτός ειδικά στη μεγάλη ευκαιρία του Καλτσά δεν είναι στη θέση του, ενώ δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη δημιουργία, ξεκινώντας το παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο αρχηγός έπαιξε με μάσκα για 70 λεπτά και ήταν αρκετά καλός. Χρεώθηκε, άλλωστε, την ασίστ στον Άλτμαν με την εξαιρετική σκαφτή μπαλιά. Είχε επίσης δύο τελικές προσπάθειες με καλύτερη αυτή στο 12’, όπου η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Είχε μία πολύ καλή σέντρα στο 12’ την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Κουρμπέλης. Επιθετικά θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα. Πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του και είχε 15 σωστές επιθετικές πάσες και τέσσερα λάθη, αλλά δεν είχε την πάσα που θα άνοιγε την αντίπαλη άμυνα. Ανασταλτικά ήταν καλός.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Μοναδική του θετική ενέργεια η πάσα στον Μακέντα στο 77’. Σε όλο το υπόλοιπο ματς δεν είχε εμπνεύσεις και όλες οι ενέργειες ήταν ημιτελείς. Είχε έξι σωστές πάσες και οκτώ λάθη, ενώ αμυντικά δεν έδινε βοήθειες στον Χατζηθεοδωρίδη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε καλές και κακές στιγμές. Μέτρησε δύο τελικές, αλλά καμία δεν ήταν κάποια σπουδαία φάση. Είχε επτά σωστές πάσες, οκτώ λάθη και ένα μόλις κλέψιμο. Στο τέλος έπαιξε εσωτερικός μέσος και πίεσε όσο μπορούσε για να μην απειλήσει ο Αστέρας.

ΟΜΡΙ ΑΛΤΜΑΝ: Έπαιξε βασικός έπειτα από 11,5 σχεδόν μήνες. Τελευταία φορά ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4/3/18, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών. Σκόραρε επίσης έπειτα από σχεδόν 13 μήνες. Στόπαρε ωραία και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο. Είχε μία ακόμα τελική και γενικά όσο είχε δυνάμεις βοήθησε. Μέτρησε επτά σωστές πάσες και μόλις δύο λάθη.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Κακή εμφάνιση από τον Ιταλό. Έδωσε μάχες, αλλά δεν βοήθησε τους συμπαίκτες του. Πολλές φορές είχε αργές αντιδράσεις και έβγαινε οφσάιντ. Στη μία καλή πάσα που πήρε στο 77’ βγήκε τετ α τετ και αστόχησε. Ένας φορ τη μία φάση θα πρέπει να την κάνει γκολ για να διώχνει το άγχος από την ομάδα του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ: Ο Γάλλος έπαιξε μισή ώρα και είχε καλές και κακές στιγμές. Πρέσαρε και κράτησε μπάλα, όμως, δεν είχε κάποια ουσιαστική ενέργεια. Είχε τρεις πάσες, τρία λάθη και δύο κλεψίματα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Πέρασε στο ματς στο 72’ για να δώσει φρεσκάδα στο κέντρο και βοήθησε με τα τρεξίματά του για να μην γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί από τον άξονα οι φιλοξενούμενοι. Μέχρις εκεί.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 82’ και δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σπουδαία επέμβαση στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ