«Καρφί» Ουάρντα σε ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στη Super League και να μην παίζει;»

«Καρφί» Ουάρντα σε ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στη Super League και να μην παίζει;»

Ο Άμρ Ουάρντα δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ (2-0), αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τον ΠΑΟΚ και τη μη χρησιμοποίησή του!

O Άμρ Ουάρντα ηταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ατρόμητου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, και σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει την αιχμή του στον ΠΑΟΚ για την μη χρησιμοποίησή του!

Ως γνωστόν ο Ουάρντα απέτυχε να πείσει τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, με τις εμφανίσεις του και ο Ατρόμητος ήταν μάλλον η «σίγουρη» λύση για τον Αιγύπτιο, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν τον εξάμηνο δανεισμό τον περασμένο Γενάρη.

Στο πρώτο του τέρμα στη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι ο 25χρονος θυμήθηκε τον μέχρι πρότινος προπονητή του, τόνισε ότι έδωσε απαντήσει σε όλους και κλείνοντας τόνισε: «Δεν είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μην αγωνίζεται»!

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο Αιγύπτιος διεθνής στην κάμερα της Nova:

Για την αγκαλιά με τον Νταμίρ Κάναντι και τα δάκρυά του μετά το ματς:

«Ξέρετε την κατάσταση όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ήμουν νευρικός, η ψυχολογία μου δεν ήταν στα καλύτερά της. Τώρα είμαι χαρούμενος γιατί αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε. Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στα γκολ και θα έρθουν περισσότερα»

Για το αν ο Ατρόμητος είναι ομάδα που τον βοηθά στο να σκοράρει:

«Φυσικά. Αναδείχθηκα MVP στο περσινό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω του Ατρόμητου. Τώρα έδωσα απαντήσεις σε όλους. Δεν είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στη Super League και να μην παίζει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ