Άρης – Πανιώνιος: Η κριτική των παικτών του Άρη

Άρης – Πανιώνιος: Η κριτική των παικτών του Άρη

Ένα παιχνίδι που «χάλασε» για τον Άρη από τα πρώτα λεπτά, με την ακατανόητη ενέργεια του Μπάσα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του.

Ο Άρης υπερείχε καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως η αποβολή του Μπάσα στο 11ο λεπτό τον ανάγκασε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα και εν τέλει να συμβιβαστεί με την ισοπαλία (1-1).

Χουλιάν Κουέστα: Θετικός όποτε χρειάστηκε, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του. Δεν φέρει ευθύνη για τη φάση του γκολ, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου βρέθηκε μόνος απέναντι του, ενώ φαίνεται να κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

Μανώλης Τζανακάκης: Καλή σε γενικές γραμμές η παρουσία του Έλληνα αμυντικού. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα ανασταλτικά προβλήματα, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στη επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Γιώργος Δεληζήσης: Με το γνωστό πάθος του έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Στάθηκε άτυχος στη φάση του τραυματισμού του και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Καλή παρουσία και από τον Γάλλο, που συνέθεσε πολύ καλό αμυντικό δίδυμο αρχικά με τον Δεληζήση και στη συνέχεια με τον Βέλεθ.

Μίντζεν Μπάσα: Ακατανόητη πραγματικά η ενέργεια του στη φάση της αποβολής του. Αδικαιολόγητη για έναν παίκτη της εμπειρίας του, ενώ άφησε για μεγάλο μέρος του αγώνα την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Χαβιέρ Ματίγια: Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο, όμως, δεν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Ματέο Γκαρσία: Ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Θα έπρεπε, ίσως, να μείνει περισσότερο εντός αγωνιστικού χώρου.

Ντάνιελ Λάρσον: Ο καλύτερος παίκτης του Άρη στο σημερινό παιχνίδι. Ιδιαίτερα ορεξάτος, έκανε άνω κάτω την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων. Θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο.

Μάρτιν Τόνσο: Ο Αργεντινός είχε διάθεση και προσπάθησε, δεν κατάφερε, όμως, να μπει στο πνεύμα του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στάθηκε άτυχος στη φάση του τραυματισμού του.

Νικολά Ντιγκινί: Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, έδειξε διάθεση και πάθος, χωρίς, πάντως, να φτάσει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φραν Βέλεθ: Πολύ σταθερός, τόσο όταν αγωνίστηκε στα χαφ, όσο και στο κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Δεληζήση

Γιάννης Φετφατζίδης: Έκανε δυο τρεις καλές ατομικές ενέργειες και προσπάθησε να βοηθήσει στη επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του

Νίκο Μαρτίνες: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ