Τραυματίστηκε ο Λάζαρος, αγωνία στον Ολυμπιακό

Τραυματίστηκε ο Λάζαρος, αγωνία στον Ολυμπιακό

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ατυχος στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς στο 65’ τραυματίστηκε και τρία λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σε μία ανύποπτη στιγμή στραβοπάτησε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να σπεύδουν στο σημείο. Ο έμπειρος άσος έπιανε το γόνατό του και έδειχνε να πονάει πολύ, με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος, έκανε αμέσως νόημα στον πάγκο του Ολυμπιακού ότι ο Λάζαρος δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο 68’ αντικατέστησε τον Χριστοδουλόπουλο με τον Γκερέρο, με τον Ισπανό να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία τα νεότερα για την κατάσταση του Λάζαρου, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ