Μπαλογιάννης: «Για μας στον ΠΑΟΚ είναι ένας ακόμη τελικός»

Μπαλογιάννης: «Για μας στον ΠΑΟΚ είναι ένας ακόμη τελικός»

Ο νεαρός χαφ του Δικέφαλου μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο νεαρός Κώστας Μπαλογιάννης του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το σημερινό (18/2) ματς με Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Αρχικά ρωτήθηκε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα και είπε: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική για εμάς, αφού μας ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας ανέβασε την ψυχολογία, ήταν όντως πολύ σημαντικό, αλλά ως εκεί. Μένουν ακόμη 10 αγωνιστικές, μαθηματικά δεν πήραμε τον τίτλο και πρέπει να συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα».

Για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους ζητά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι: «Αυτό μας το δείχνει ο προπονητής με αυτά που μας λέει στις προπονήσεις και με τον τρόπο που κάνουμε προπόνηση, αλλά δεν είναι μόνο ο προπονητής, όλο το επιτελείο και εμείς οι παίκτες ξέρουμε πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί: «Με τον Απόλλωνα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θέλει πολύ τους βαθμούς, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, αλλά την δική μας την ομάδα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ για να επικρατήσει: «Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, έτσι όπως παίζουμε μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και όλοι το ξέρουν πως το έχουμε αποδείξει αυτό και θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ