Λύγισε στην κάμερα και δάκρυσε ο Κουτσιανικούλης!

Λύγισε στην κάμερα και δάκρυσε ο Κουτσιανικούλης!

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός βούρκωσε την ώρα που έκανε δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα μετά τη βαριά ήττα του ΟΦΗ με 1-3 από τη Λαμία,

 

Η οδυνηρή ήττα του ΟΦΗ με 3-1 από τη Λαμία στην Κρήτη, φέρνει σε πολύ δύσκολη τους ασπρόμαυρους όσον αφορά την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα ακόμη και κατά τη διάρκεια του ματς, μετά το 0-2 υπήρξαν και αρκετές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των Κρητικών προς τους παίκτες της ομάδας τους.

Ολη αυτή η πίεση βγήκε στον Βασίλη Κουτσιανικούλη ο οποίος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε σε ζωντανή σύνδεση στη Νόβα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη φόρτισή του με αποτέλεσμα να δακρύσει!

«Χάσαμε εύκολα γκολ, είχαμε και το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε τρία γκολ. Μείναμε σε κάποιο σημείο και με δέκα παίκτες.

Από τη στιγμή που έχουμε άλλα εννιά ματς, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εννοείται θα παλέψουμε όλοι γι’ αυτόν τον αγώνα που δίνουμε.

Έχουμε τώρα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα περιθώρια στενεύουν γιατί τα ματς που έχουμε στην έδρα μας δεν τα παίρνουμε», υποστήριξε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μεγιάδο στο 75ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ