Η διαχείριση του Καμπετσή

Η διαχείριση του Καμπετσή

Ο Δώνης πιστεύει πολύ στον 20χρονο επιθετικό, αλλά περιμένει περισσότερη ένταση στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.

Ο Αργύρης Καμπετσής είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουν πολύ οι «πράσινοι». Ο Νίκος Νταμπίζας δούλεψε μεθοδικά το περασμένο καλοκαίρι την υπόθεσή του και κατάφερε να τον αποκτήσει από την Ντόρτμουντ, όπου έπαιζε στη δεύτερη ομάδα, χωρίς να καταβάλει χρήματα, αφήνοντας φυσικά ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νεαρός επιθετικός (στις 6 του ερχόμενου Μάη κλείνει τα 20 του χρόνια) έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την 1η Σεπτεμβρίου 2018, στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο (με το σκορ στο 1-1) στη θέση του Κουλιμπαλί και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Εμμανουηλίδη για το 2-1. Εκείνη η εμφάνιση του έδωσε δύο σερί συμμετοχές στο αρχικό σχήμα με ΑΕΛ και Λεβαδειακό. Κόντρα στους Βοιωτούς, μάλιστα, στις 23/9/18 πέτυχε το μοναδικό έως τώρα γκολ του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (έχει κι ένα στο Κύπελλο με την Ιεράπετρα).

Έκτοτε, μπήκε στην εξίσωση ο Μακέντα. Ο Ιταλός, όπως ήταν λογικό πήρε φανέλα βασικού και όσο ο Δώνης προτιμούσε να παίζει με έναν φορ, ο Καμπετσής ερχόταν από τον πάγκο. Αυτό συνέβη στις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Κόντρα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ο Καμπετσής έπαιξε με τον Μακέντα σε σχηματισμό 4-4-2, αλλά κατόπιν χάθηκε. Τρία σερί ματς με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, Απόλλων δεν έπαιξε κι επέστρεψε ως αλλαγή στο «Κλ. Βικελίδης».

Το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν και το τελευταίο που ξεκίνησε βασικός, μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική στα Γιάννινα. Ο Μακέντα ήταν τιμωρημένος και ο Δώνης προτίμησε να βάλει τον Καμπετσή στη θέση του, αφού είχε αγωνιστεί αλλαγή και στις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό. Ο Καμπετσής δεν τα πήγε καλά, όπως και όλη η ομάδα φυσικά.

Κόντρα στους Αρκάδες το περασμένο Σάββατο ήταν φαβορί για να παίξει δίπλα στον Μακέντα, ωστόσο, ο Δώνης έκανε την έκπληξη. Όχι μόνο ξεκίνησε τον Άλτμαν, ο οποίος τον δικαίωσε, αλλά ο Έλληνας φορ δεν ήταν καν στη 18άδα. Είναι φανερό ότι ο Δώνης θέλει να τον διαχειριστεί. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Εμμανουηλίδη.

Πιστεύει πολύ στον Καμπετσή, αλλά περιμένει μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Να συμμετέχει περισσότερο στην ανάπτυξη και στο πρέσινγκ. Μέχρι στιγμής, άλλωστε, ο Καμπετσής έχει παίξει στα 14 από τα 20 ματς πρωταθλήματος (έχει και τέσσερα παιχνίδια στο κύπελλο). Μόνο λίγα δεν τα λες στην πρώτη του σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ