Στο πλευρό του Μπάσα

Στο πλευρό του Μπάσα

Ο Αλβανός χαφ θα είναι από τα πρόσωπα της σημερινής μέρας.

Χθες αν και δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Μίτζεν Μπάσα δεν μπορούσε να «ξεφύγει» από τη φάση του 11ου λεπτού, όταν και αποβλήθηκε μετά το σκληρό μαρκάρισμα στον Μαξίμοβιτς που έφερε και τον τραυματισμό του Σέρβου.

Από τη ώρα λήξης του αγώνα, στα αποδυτήρια, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητούσε συγνώμη απ’ όλους για την ενέργειά του. Συνέχισε και χθες, αντιδρώντας σε σχετικά ερεθίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα στην προπόνηση, η ομάδα θα σταθεί στο πλευρό του.

Είναι σαφές ότι εκτός της αποβολής η ενέργειά του θα επιφέρει ποινές και σε επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στηρίξει τον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας απόλυτα την ποιότητα του χαρακτήρα και την προσωπικότητά του και αποσυνδέοντας τα από την στιγμιαία λανθασμένη αντίδρασή του στο τελευταίο ματς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει και κάποια σύντομη σχετική συζήτηση, προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να στηρίξει ψυχολογικά τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ