«Τυπική διαδικασία να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα»

«Τυπική διαδικασία να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα»

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και είναι σίγουρος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν στέλεχος του ΠΑΟΚ το 1985 όταν ο Δικέφαλος κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Μετά από 34 χρόνια, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και ο «Φονιάς» με δηλώσεις του στη «Βεργίνα Τηλεόραση» δήλωσε σίγουρος για το τρόπαιο.

Αναλυτικά τόνισε: «Τι ψάχνετε τώρα; Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει! Ο ΠΑΟΚ τους τελείωσε από τον πρώτο γύρο, τότε που δεν βλεπόταν ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ και πήρε τη διαφορά. Τυπική διαδικασία είναι πλέον να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα, αλλά πιστεύω ότι θα διεκδικήσει και το νταμπλ. Στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός θα θελήσει να τον κερδίσει, για να έχει έναν τίτλο έστω…»

Για τον Άκπομ και τον Πρίγιοβιτς είπε: «Ο Σέρβος ήταν γκολτζής, ο Άγγλος εργάτης και ομαδικός, είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά μου αρέσει και ο Άκπομ, όπως κινείται μέσα στο γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Πρέπει να οργανωθεί για να παίξει σε ομίλους του Champions League, αυτός θα είναι ο επόμενος στόχος και βλέπω ότι το θέλει πολύ η διοίκηση, άρα θα ενισχύσει κι άλλο την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ