Στο κάδρο και το επόμενο πλάνο χρηματοδότησης της «Αγια-Σοφιάς»

Στο κάδρο και το επόμενο πλάνο χρηματοδότησης της «Αγια-Σοφιάς»

Άμεσα αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες του πρότζεκτ για το επόμενο στάδιο των εργασιών του γηπέδου της ΑΕΚ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Αρκετά είναι τα θέματα που θα έχει να ρυθμίσει η ΑΕΚ στην ατζέντα του γηπέδου, το προσεχές διάστημα. Από τη στιγμή που άνοιξε ο δρόμος για την υπογειοποίηση και το εν λόγω έργο μπαίνει σε φάση υλοποίησης, έχουν κλείσει ουσιαστικά όλες οι τεχνικές εκκρεμότητες που αφορούν στο πρότζεκτ του γηπέδου. Μιας και από εδώ και πέρα τα βήματα που απομένουν είναι συγκεκριμένα και αφορούν σχεδόν αποκλειστικά την ΑΕΚ και την «ομάδα» που έχει αναλάβει το μεγαλόπνοο πλάνο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr να υπάρξει μια αναλυτική σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα βήματα που έρχονται. Στόχος είναι τα πάντα να τρέξουν χωρίς χρονοτριβή και η ΑΕΚ να μπει στο νέο της «σπίτι» ακόμα και νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2020.

Μέσα στα ζητήματα που αναμένεται να δρομολογηθούν και περιλαμβάνονται στον νέο κύκλο εργασιών στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ολοκλήρωση των εξεδρών που θα… σηκωθούν και στο τμήμα που βρίσκεται στη μεριά της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Ένα κομμάτι που γενικώς θα αλλάξει εντελώς στους επόμενους μήνες, μιας και μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ξεκινήσει και η υπογειοποίηση. Παράλληλα, στο πρότζεκτ αναμένεται να προστεθούν σταδιακά και τμήματα του στεγάστρου, που ήδη έχουν κατασκευαστεί από την εταιρία Cimolai.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται φυσικά στην οικονομική πρόβλεψη που έχει γίνει από τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το πλάνο χρηματοδότησης του γηπέδου που θα ακολουθήσει. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σύντομα θα «κλειδώσει», χωρίς ακόμα να είναι γνωστό αν θα προκύψει αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας ΑΜΚ της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε ή και κάποιας άλλης διαδικασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ