Ολυμπιακός : Κομβικό το ματς στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός : Κομβικό το ματς στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε μετά το χθεσινό ματς με τη Γιουβέντους τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον στην υλοποίηση του βασικού τους στόχου, την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος. Στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Η αποστολή των […]

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε μετά το χθεσινό ματς με τη Γιουβέντους τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον στην υλοποίηση του βασικού τους στόχου, την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος.

Στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Λεμονής ξέρει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία για την ομάδα του.

Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πρωταθλητές να πετύχουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ο 57χρονος τεχνικός θα μιλήσει στους παίκτες του στου Ρέντη, ζητώντας να δείξουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.

Σχεδιάζει αλλαγές

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων στο σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Φορτούνη στην αρχική εντεκάδα, όπως επίσης και του Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός δεν έπαιξε εναντίον της Γιουβέντους καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης των πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Μάριν που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, παίζοντας σαν αλλαγή εναντίον της Γιούβε, θα είναι στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος στο ματς του Σαββάτου ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιλογή του Λεμονή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οτζίτζα και Ταχτσίδης διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Ρομαό με τον Λεμονή να μην έχει ακόμα αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ