ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αποστολή

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για τελευταία φορά θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί (11:00) του Σαββάτου (23/2) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την Κυριακή(24/2) στην κατάμεστη Τούμπα τον Άρη, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να αναζητά άλλη μια νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα επισκεφθούν το γήπεδο της Τούμπα το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον συμπολίτη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το Νίκο Καρέλη που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί θεραπεία δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Βέβαια και ο ίδιος θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η αποψινή προπόνηση μη τυχόν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον κυριακάτικό αγώνα της Τούμπας. Στη συνέχεια η ομάδα θα αποσυρθεί στο Μακεδονία Παλλάς για ξεκούραση και ηρεμία πριν την αναμέτρηση με τον Άρη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ