Bild: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γκιγιόμ Κρος»

Bild: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γκιγιόμ Κρος»

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ, Γκιγιόμ Κρος, της Καρλ Ζάις Ιένα, ομάδα της 3ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά εναγωνίως αριστερό μπακ ενόψει της μεταγραφικής αγοράς του Ιανουαρίου. Ο Μάριν Λέοβατς έχει τεθεί εκτός ομάδας με τιμωρία και τον Γενάρη αποχωρεί. Ο Λεβέκ είναι μόνιμα τραυματίας και θα επιστρέψει στη δράση το νωρίτερο σε 3,5 μήνες. Αρα, οι Θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να βρουν τρόπο να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», λοιπόν, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γκιγιόμ Κρος. Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για Γάλλο αριστερό μπακ, 22 ετών (19/04/1995), που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σοσό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια βγάζει το ψωμί του αγωνιζόμενος στη γερμανική Καρλ Ζάις Ιένα, ομάδα της 3ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αουγκσμπουργκ είναι η ομάδα που έχει κινηθεί πιο δυνατά από κάθε άλλη για την απόκτηση του ταχύτατου Κρος, πρώην διεθνούς με την Κ-20 της Γαλλίας, ωστόσο, στη διεκδίκησή του έχουν μπει και άλλοι σύλλογοι. Με την «Bild» να ονοματίζει τον ΠΑΟΚμ τη Βασιλία, τη Στρασμπούρ και τη Ρέγκενσμπουργκ (Β’ Γερμανίας).

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κρις Φόρστερ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ενδιαφέρον αυτών των κορυφαίων συλλόγων, αλλά δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη πρόταση. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι ανανεώσαμε το συμβόλαιο του Γκιγιόμ έως το 2019. Και αυτό ήταν πολύ δύσκολο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ