Με 18 παίκτες ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη

Με 18 παίκτες ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη

Ο Δώνης πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σ’ αυτήν περιλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές και φυσικά μέσα στην δεν είναι οι τραυματίες Ινσούα, Κουλιμπαλί και ο τιμωρημένος Γιόχανσον.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παρά τις απουσίες στην άμυνα, απέκλεισε και τον Παντελάκη. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα επιλέξει τετράδα στα μετόπισθεν με τους Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, δεξιά κι αριστερά, αντίστοιχα. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να επιλεχθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Οικονόμου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και στο τέρμα φυσικά ο Διούδης.

Στα χαφ θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Κάτσε, δεξιά θα είναι ο Μπουζούκης, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και ο Άλτμαν πίσω από τον Μακέντα. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε, ωστόσο, το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ο Ισραηλινός και να μπει στα χαφ ο Χρήστος Δώνης, ώστε να γυρίσει ο σχηματισμός σε 4-3-3.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής. Στην αποστολή δεν είναι ακόμα ο νεαρός Εμμανουηλίδης, ο οποίος εκτίει την ποινή του εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, ο Κότσαρης και ο Τζανδάρης, που έχει χάσει έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες στο κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ