Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο , εξαφάνισε τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ και δικαιούταν την νίκη.

Χουλιάν Κουέστα: Στη φάση του γκολ του Βιεϊρίνια, θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Μανώλης Τζανακάκης: Πολύ καλή παρουσία από τον Έλληνα αμυντικό, που δεν αντιμετώπισε ανασταλτικά προβλήματα, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Φραν Βέλεθ: Ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ηγέτης της άμυνας του Άρη, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Αλάνθαστος ο Γάλλος, «εξαφάνισε» τον Άκπομπ και ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, Μαζί με τον Βέλεθ συνέθεσαν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ούγγρο. Αδιάκοπο τρέξιμο και πίεση στους αντίπαλους παίκτες , ενώ με τα ανεβάσματα του έδινε βοήθειες και στον Λάρσον.

Μανώλης Σιώπης: Αδιάκοπο τρέξιμο από τον Έλληνα μέσο, με το γνωστό πάθος και την μαχητικότητα του . Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες από τους Σάκχοφ και Μαουρίσιο, ενώ εμψύχωνε συνεχώς και τους συμπαίκτες του.

Χαβιέρ Ματίγια: Πολύ μεστή εμφάνιση από τον Ισπανό μέσο. Βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει την μπάλα, ενώ είχε εξαιρετικά στημένα, από ένα εκ των οποίων προήλθε και το γκολ του Άρη.

Ματέο Γκαρσία: Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπορεί να μην έφτασε στα υψηλά επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων και να μη σκόραρε, όμως, βοήθησε τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, όσο και ανασταλτικά, πρεσάροντας τους αντίπαλους αμυντικούς.

Ντάνιελ Λάρσον: Ο Σουηδός προσέθεσε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη. Παίκτης μεγάλης ποιότητας, με την ταχύτητα και τη τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Νίκο Μαρτίνες: Προσπάθησε, είχε διάθεση, δεν του βγήκαν όμως οι προσπάθειες που έκανε και δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Νικολά Ντιγκινί: Ήταν απλά συγκινητικός. Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους παίκτες, τόσο αγωνιζόμενος στη κορυφή της επίθεσης, όσο και πίσω από τον Γιουνές στα τελευταία λεπτά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Χαμζά Γιουνές: Πήρε αρκετές κεφαλιές και κράτησε τη μπάλα.

Γιώργος Βαλεριάνος: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Λευτέρης Ιντζόγλου: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ