Αρης: Από την Τούμπα με… αγάπη! (pic)

Αρης: Από την Τούμπα με… αγάπη! (pic)

Ομαδικό στιγμιότυπο των παικτών του Αρη μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανάρτησε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Χαμόγελα στον Άρη έφερε ο βαθμός της ισοπαλίας στην Τούμπα, που θα φανεί ιδιαίτερα σημαντικός στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά κυρίως η πολύ καλή απόδοση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Το χαρούμενο κλίμα αποτυπώθηκε σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ντέρμπι με όλους τους παίκτες αγκαλιασμένους να ποζάρουν για τον φακό.

Η ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας βρίσκεται στα ύψη μετά το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Κίτρινους να βρίσκονται πλέον στο +3 από τον 6ο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και μαζεύει πολύτιμους πόντους στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια του Αρη και ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τον ισχυρό άνδρα του Αρη να δίνει συγχαρητήρια ον Ελληνα τεχνικό και τους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην έδρα του συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ