Άρης: Απόντες Τόνσο και Φετφατζίδης

Άρης: Απόντες Τόνσο και Φετφατζίδης

Χωρίς τους δυο παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (02/03, 7 μ.μ.).

Οι παίκτες του Άρη που αγωνίστηκαν στο χτεσινό (24/02) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Απών απο τη προπόνηση ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης που έχει υποχρεώσεις στη μονάδα που υπηρετεί, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρτιν Τόνσο.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/03, 19:00), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ορκίστηκε στη μονάδα που υπηρετεί, ενώ Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ