Ψηφίστε τον MVP της 22ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 22ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίστε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί.

Φινάλε και στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας το βράδυ της Δευτέρας (25/2) και πλέον έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Χασάν, Μπογέ, Βέλεθ, Βιεϊρίνια και Σπιριντόνοβιτς οι πέντε που ξεχώρισε to10.gr για εσάς αυτή την εβδομάδα.

Αχμέντ Χασάν
Δεν είναι σύνηθες ένας ποδοσφαιριστής να πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς, κάτι που ο 25χρονος Αιγύπτιος κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 5-1 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, ο Χασάν  βρήκε δίχτυα τρεις φορές (36’, 46’ και 60’), συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμφατική νίκη της ομάδας του. Ηταν εξαιρετικά αποτελεσματικός, ενώ μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ καθώς ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις που δημιούργησε ο Ολυμπιακός.

Λούκας Μπογέ
Η ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στον ουραγό Απόλλων Σμύρνης, όμως ο Μπογέ ήταν εκεί για την ομάδα του. Αφού άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης μόλις στο 4ο λεπτό, ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν εκείνος που πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Ενωσης, στο 47’. Ετσι η ΑΕΚ πήρε τη νίκη ενώ είχε ισοφαριστεί ενδιάμεσα, έφτασε στη νίκη με 2-1.

Φραν Βέλεθ
Ηταν από τους κορυφαίους του Αρη στο 1-1 του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος στόπερ ήταν αρχοντικός στην άμυνα εξουδετερώνοντας τους επιθετικούς του δικεφάλου, ενώ ήταν και ο σκόρερ του τέρματος των κίτρινων στο 85’. Στη φάση αυτή ο Βέλεθ νίκησε όλη την ασπρόμαυρη άμυνα για να πετύχει την ισοφάριση.

Αντελίνο Βιεϊρίνια
Ηταν από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ που κατάφεραν να διακριθούν στο ντέρμπι με τον Αρη. Ηταν κινητικός είχε διάθεση και οι λίγες καλές επιθετικές στιγμές που έφτιαξε ο δικέφαλος, ξεκινούσαν κυρίως από τα πόδια του. Ηταν μάλιστα ο σκόρερ του τέρματος της ομάδας στο 39’ με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ, σήμα κατατεθέν της ποιότητάς που διαθέτει.

Σρνταν Σπιριντόνοβιτς
Ο 25χρονος Αυστριακός εξτρέμ επέστρεψε στη βασική 11άδα του Πανιωνίου μετά από καιρό και μάλιστα με γκολ. Το διάστημα που έλειπε λόγω του τραυματισμού η απουσία του ήταν αισθητή για τους κυανέρυθρους. Σε ένα σημαντικό ματς για τον Πανιώνιο, αυτό με τον Παναθηναϊκό, ήταν εκείνος που με το γρήγορο γκολ που σημείωσε (στο 10’) άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση επί των πράσινων, τελικά με σκορ 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ