Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό»

Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό»

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ εξέφρασε ο επίτιμος Πρόεδρος των Ερυθρόλευκων Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Superleague με τους Ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 55ο λεπτό του αγώνα, σε ανατροπή του Αχμέντ Χασάν εντός περιοχής.

Ο Αιγύπτιος βρέθηκε τετ – α – τετ με τον κίπερ των Κρητικών, αλλά ο Στρέζος στην έξοδό του τον ανέκοψε αντικανονικά με τον ρέφερι Φωτιά να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Ο επίτιμος πρόεδρος των Ερυθρόλευκων, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση, αναφέρθηκε στο λάθος του διαιτητή και τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά ήταν μπροστά στο σκορ, κανείς διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με το σύλλογο και να του στερεί την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμά του.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε και στην διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League που όπως ανέφερε με τον τρόπο που σφύριζε έδινε πλεονέκτημα στους Ουκρανούς. Επιπλέον έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΔΩ οι δηλώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ