Το νέο βιβλίο του Χρήστου Μουρίκη με «σφραγίδα» του Βαλβέρδε

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Μουρίκη με «σφραγίδα» του Βαλβέρδε

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, έγραψε νέο βιβλίο για την προπόνηση των παικτών, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε να παραθέτει τις απόψεις για τους σύγχρονους τρόπους εκγύμνασης. Τοροσίδης, Παπαδόπουλος και Φουστέρ γράφουν στο νέο βιβλίο του στενού συνεργάτη του Μαρτίνς

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης έχει να επιδείξει, εκτός της άριστης επαγγελματικής του πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πλούσιο συγγραφικό έργο.

Μια ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο ο κορυφαίος προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ελλάδα, έγραψε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς».

Ένα βιβλίο στο οποίο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε παραθέτει τις απόψεις του, μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες Γιον Ασπιάθου και Ποθάνκο. Και δεν χωρά αμφιβολία πως είναι πολύ σημαντικό να διαβάζει κάποιος τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Χρήστο Μουρίκη στον Ολυμπιακό.

Αποδεικνύει και αυτό την επαγγελματική κατάρτιση του στενού συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα του λιμανιού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει επίσης άριστη συνεργασία με τον Χρήστο Μουρίκη.

Το νέο βιβλίο του προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία και είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα για όσους ασχολούνται με την προπόνηση στο ποδόσφαιρο. Όσοι το αγοράσουν θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην προπονητική και την εκγύμναση των παικτών στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σπουδαίοι παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, όπως ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Νταβίντ Φουστέρ εκφράζουν τις απόψεις τους για τις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κυκλοφορία του βιβλίου, επικροτώντας τη νέα εκδοτική προσπάθεια του προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρόλευκων.

Το μήνυμα του Βασίλη Τοροσίδη στο instagram:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ