Παναθηναϊκός : Ραντεβού το απόγευμα με τον Τσάβες

Παναθηναϊκός : Ραντεβού το απόγευμα με τον Τσάβες

Ο Ντε Μπαρτόλο θα μιλήσει σήμερα με τον Αργεντινό επιθετικό, με πρόθεση και τον δύο πλευρών να είναι η λύση της συνεργασίας.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει η κρίσιμη συνάντηση της πλευράς του Παναθηναϊκού με τον Αντρές Τσάβες προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Μια υπόθεση που μοιάζει, πάντως, προδιαγεγραμμένη, αφού ο Αργεντινός αναμένεται να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες to10.gr, ο Παναθηναϊκός έχει μπει στη διαδικασία απαλλαγής από τον Αντρές Τσάβες, αφού ακόμα κι αν αποφάσιζε να γύριζε ο Αργεντινός, το κλίμα πλέον γι’ αυτόν είναι ιδιαίτερα βαρύ και η συμπεριφορά του δεν δίνει περιθώρια για περαιτέρω συνεργασία. Κι αυτό διότι στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως απ’ τη στιγμή που εξαφανίστηκε μία φορά χωρίς να ενημερώσει κανέναν, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο είναι ο άνθρωπος που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Παναθηναϊκό να συναντήσει τον Τσάβες, μια συνάντηση που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Φυσικά, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, πιθανότερο σενάριο φαντάζει εκείνο της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού και ο παίκτης δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω και επιθυμεί είτε την επιστροφή του στην Αργεντινή, είτε τη μεταγραφή του σε άλλη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ