Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ τσεκάρει Αθανασιάδη για το τέρμα!

Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ τσεκάρει Αθανασιάδη για το τέρμα!

Βούιξε η Αρκαδία ότι η Ένωση καλοβλέπει τον 26χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και... προχώρησε την περίπτωση του.

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για το καλοκαίρι, ενόψει της νέας σεζόν. Αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην λίστα της, αρκετοί έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές. Κυρίως αυτοί που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι, μια… γκάμα παικτών που συνηθίζει να προτιμά η διοίκηση Μελισσανίδη.

Ο Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας είναι ένας εξ’ αυτών που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια ως ελεύθερος, ενώ στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Μπουσούλατζιτς και Σάκιτς του Ατρόμητου, όπως και αυτό του Μιχάλη Μανιά του Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Βασίλη Μπάρκα το καλοκαίρι σε ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΚ κοίταξε και αρκετές περιπτώσεις τερματοφυλάκων για να είναι παν-έτοιμη ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρκαδία, ο Γιώργος Αθανασιάδης του Αστέρα Τρίπολης είναι μια περίπτωση που καλοβλέπει η ΑΕΚ και μάλιστα την… προχωρά δυναμικά. Και το έντονο ενδιαφέρον της Ένωσης, θεωρούν στην Τρίπολη ότι είναι και ο λόγος που δεν αγωνίζεται βασικός ο 26χρονος πορτιέρε. Φέτος μετρά μόλις 10 συμμετοχές και έχει παίξει και στο Europa League και στην Super League, ενώ έχει πάρει όλα τα ματς Κυπέλλου των Αρκάδων. Πέρυσι είχε 34 συμμετοχές ως ο Νο1 του Αστέρα, ενώ πρόπερσι στην πρώτη του χρονιά είχε 7 ματς.

Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού, μετά πήγε στις Ακαδημίες του Ηρακλή, έπαιξε στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2011/12 και από το 2012 μέχρι το 2016 είχε 62 ματς με τον Πανθρακικό.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Αρκάδες και το ότι δεν έχει ανανεώσει μέχρι τώρα… φωτογραφίζει ότι πιθανότατα έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ με την περίπτωση Αθανασιάδη θέλει να είναι καλυμμένη ενόψει του καλοκαιριού αν πουληθεί ο Μπάρκας στο εξωτερικό, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να γίνεται βασικός στην Ενωση, ενώ ως τρίτη επιλογή υπάρχει και ο Μάκης Γιαννίκογλου που δεν έχει πάρει επίσημη συμμετοχή μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ