Τα πλάνα του Παντελίδη ενόψει ΑΕΚ

Τα πλάνα του Παντελίδη ενόψει ΑΕΚ

Οι δοκιμές του Έλληνα τεχνικού και οι ανοικτές θέσεις στην ενδεκάδα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τις πρώτες του δοκιμές, σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναμένεται να κάνει στη σημερινή προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης. Η επιστροφή του Μαρτιν Τόνσο στην ενδεκάδα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Στη περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει μέρος ούτε στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, σε ρόλο επιτελικού χάφ θα παίξει ο Μαρτινες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή που θα κάνει ο προπονητής του Άρη για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Τζανακάκης θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στη θέση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ο Κωνσταντινίδης, που προέρχεται πάντως απο τραυματισμο, όσο και ο Ρόουζ, με τον Δεληζήση να επιστρέφει στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ