ΑΕΛ: «Η αναδιάρθρωση είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου»

ΑΕΛ: «Η αναδιάρθρωση είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Κατά της αναδιάρθρωσης τάχθηκε η Λάρισα, η οποία μέσω ανακοίνωσης έκανε λόγο για επικείμενη καταστροφή του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη ένας σύλλογος τάχθηκε κατά της αναδιάρθρωσης. Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ΟΦΗ, ο οποίος επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγεται από εδώ και πέρα η Superleague, σειρά πήρε και η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι «βυσσινοί», μέσω ανακοίνωσης, υποστήριξαν πως η αναδιάρθρωση θα είναι η καταστροφή του επαγγελματικού αλλά και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως τη μεγαλύτερη ζημιά θα υποστούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο οποίοι εν μια νυκτί θα μετατραπούν σε ερασιτέχνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαβάζουμε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι όλες οι ομάδες της Super League πλέον, μηδεμιάς εξαιρουμένης, έχουν αντιληφθεί ότι η πολυδιαφημισμένη αναδιάρθρωση, την οποίαν υποστηρίζει μόνο ο κ. Βασιλειάδης και κάποιοι άσχετοι με το ποδόσφαιρο, θα είναι η καταστροφή όχι μόνο του επαγγελματικού, αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα με ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο.

Τώρα που επαληθευόμαστε, γιατί είμαστε οι μόνοι που αντιδράσαμε με όλους τους τόνους, δεν επιχαίρουμε για την επιβεβαίωση μας, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι πλέον το μοναδικό θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούν από σήμερα η ΕΠΟ, η οποία διοργανώνει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας και του οποίου οι πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες, ομάδες μεγάλων νομών της χώρας και ιστορικές ομάδες παρά το ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα μείνουν στην ίδια κατηγορία, η Super League, που μεγάλες ιστορικές ομάδες της περιφέρειας που με αγωνιστική και οικονομική υγεία και πολλούς οπαδούς θα καταστραφούν και η Football League, της οποίας οι μισές επαγγελματικές εταιρείες θα μετατραπούν σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Τα μεγάλα θύματα όμως θα είναι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που σε μια νύχτα με 151 ψήφους θα γίνουν ερασιτέχνες.

Για τα υπόλοιπα σας παραπέμπουμε στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Super League, όπου λέξη προς λέξη επαληθεύονται αυτά τα οποία ανακοινώνουμε σήμερα.

Την ανακοίνωση μας αυτή υπό τύπον επιστολής έχουμε κοινοποιήσει στην ΕΠΟ, στην Super League, στην Football League και στον ΠΣΑΠ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ