Παναθηναϊκή συμμαχία: «Αήττητο πρωτάθλημα, μόνο εμείς» (pic)

Παναθηναϊκή συμμαχία: «Αήττητο πρωτάθλημα, μόνο εμείς» (pic)

Μέσω ανάρτησης στα social media, η Παναθηναϊκή Συμμαχία ώθησε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες του «τριφυλλιού» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε οι «πράσινοι» να παραμείνουν ως ο μοναδικός σύλλογος με αήττητο πρωτάθλημα.

Η φρενήρης πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παραμένει αήττητος μετά από 22 αγωνιστικές.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει πλώρη για ένα αήττητο πρωτάθλημα, κάτι που όπως φαίνεται έχει θορυβήσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει πανηγυρίσει αήττητη τον τίτλο, όμως πλέον αυτό το ρεκόρ απειλείται από τον ΠΑΟΚ.

Βάσει αυτού, η Παναθηναϊκή Συμμαχία κάλεσε τον κόσμο της ομάδες να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών για νίκη κόντρα στον Δικέφαλο, ώστε να θέσουν ένα τέλος στην… «ασπρόμαυρη» απειλή.

Αναλυτικά όσα γράφονται στην ανάρτηση:

«Διανύοντας το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο εξαπάτησης και εξευτελισμού του συλλόγου από την ίδια της τη διοίκηση, η ιστορία επιτάσσει η Παναθηναϊκή Συμμαχία να καλέσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να πάρει την νίκη όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις σημαίες μας ψηλά.

Καλεί τους παίχτες να καταλάβουν το πόσο σημαντική είναι για την ιστορία του συλλόγου η νίκη σε αυτό τον αγώνα και να παίξουν με όλη τους την ψυχή για το τριφύλλι που κουβαλάνε στο στήθος τους.

Ήρθε η στιγμή, όλοι μας να τιμήσουμε την ιστορία μας, τον Παύλο, τον Ζαχαρία, τα αδέλφια μας εκεί ψηλά και να στείλουμε με βροντερή φωνή ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του!

Όλοι εκεί ! Αήττητο μόνο εμείς !».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ