Ελαμπντελαουί : «Ολοι μαζί θα παλέψουμε για το νταμπλ!»

Ελαμπντελαουί : «Ολοι μαζί θα παλέψουμε για το νταμπλ!»

Σύνθημα κατάκτησης του 45ου πρωταθλήματος, καθώς επίσης και του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Νορβηγό μπακ, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στην Ευρώπη.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν για φέτος, με το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους (2-0 οι Ιταλοί), το βράδυ της Τρίτης (5/12) στο Καραϊσκάκης. Ελαμπντελαουί: «Ολοι μαζί θα παλέψουμε για το ντάμπλ!»

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν για φέτος, με το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους (2-0 οι Ιταλοί), το βράδυ της Τρίτης (5/12) στο Καραϊσκάκης.
Όπως όμως τονίζει και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε ποστάρισμα του στο Facebook, άπαντες στους ερυθρόλευκους πρέπει να επικεντρωθούν πλέον στις εγχώριες υποχρεώσεις.
Μάλιστα ο Νορβηγός άσος δίνει σύνθημα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος σε συνδυασμό με το Κύπελλο, κάνοντας δηλαδή λόγο για νταμπλ
«Μπορεί το ταξίδι μας στο Champions League να τελείωσε, αλλά οι στόχοι μας παραμένουν, είναι μπροστά μας! Ολοι μαζί, σαν ένα, θα παλέψουμε για το 45ο πρωτάθλημα και το νταμπλ! Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ