Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσακίρης (νικητής Hell’s Kitchen): «Ο Άρης είναι ομάδα… τσίλι!»

Ο νικητής του τηλεοπτικού ριάλιτι Ραφαήλ Τσακίρης και γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αναφέρθηκε στον «Θεό του πολέμου» μέσα από ορολογία μαγειρικής, χαρακτηρίζοντάς τον «καυτό σαν τσίλι» και «ομάδα ποιοτική και όμορφη σαν γκουρμέ»!

Τσακίρης (νικητής Hell’s Kitchen): «Ο Άρης είναι ομάδα… τσίλι!» | to10.gr

Ο νικητής του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Hell’s Kitchen», Ραφαήλ Τσακίρης, οπαδός  του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν φέτος οι κίτρινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραφαήλ Τσακίρης:

-Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι τσίλι. Είναι καυτός. Είναι στο επίπεδο που πρέπει να κάψουμε και τους υπόλοιπους. Έχουμε ακόμη οικονομικό πρόβλημα. Έχουμε ανάγκη κάποια καλά ονόματα. Πρέπει να δώσουμε μία βάση γιατί η ομάδα έχει δώσει στοιχεία ότι καταφέρνει πράγματα.

-Για το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ:

Θα μπορούσε να κερδίσει γιατί το άξιζε, αλλά έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Η Αρειανάρα είναι Αρειανάρα και έχουμε δείξει τι είμαστε τόσα χρόνια.

-Για την καταγωγή του:

Είμαι Ροδίτης αλλά η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη.

-Για το ματς με την Α.Ε.Κ:

Αυτό το ματς θα είναι πολύ καυτερό γιατί είναι και οι δύο κιτρινόμαυρες ομάδες.

-Για το πως είναι τα πράγματα μετά την επιτυχία του:

Μου έχει δώσει πολλά σημάδια να μην τα παρατάω ποτέ. Λειτουργώ πάντα ομαδικά. Λειτουργούμε και μπασκετικά και ποδοσφαιρικά. Η επιτυχία δεν σταματάει εκεί γιατί δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Μου άνοιξαν πόρτες αλλά δεν επαναπαύομαι. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης.

-Για τους στόχους της ομάδας:

Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την τέταρτη θέση. Οι στόχοι μπορεί να αργήσουν αλλά θα έρθουν. Η Αρειανάρα να πάει Τσάμπιονς Λιγκ. Να αγαπήσουμε περισσότερο την ομάδα και να πάμε ψηλά με τις κατάλληλες μεταγραφές. Ευελπιστούμε στο καλύτερο μέλλον σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Για το αν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη να δει τον Άρη:

Πιστεύω κάποια στιγμή θα έχω χρόνο να έρθω Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ εφικτό και να είμαι στα VIP και να μαγειρέψω και να γουστάρω. Το γκουρμέ είναι σαν τον Άρη είναι ποιοτικό και όμορφο φαγητό.

-Για τον λαό του Άρη:

Έχουμε έναν φανταστικό και ποιοτικό λαό.Και οι φίλοι μου που είναι από διαφορετικές ομάδες συμφωνούν με αυτό.