Κωνσταντίνου : «Και πέρσι με κομμένα φτερά στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, αλλά κέρδισε»

Κωνσταντίνου : «Και πέρσι με κομμένα φτερά στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, αλλά κέρδισε»

Παρά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αισιόδοξος, ότι παρά τα πολλά προβλήματα που τον ταλανίζουν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα, στο ντέρμπι της προσεχής Κυριακής (10/12, 19:30), παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis FM:

-Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και εάν θα επηρεάσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όπως επηρεάζουν όλα τα ντέρμπι έτσι θα επηρεάσουν και αυτό. Σε παιχνίδια τέτοιου βαθμού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα εκτός από τα αγωνιστικά τα οποία λύνονται μέσα στο γήπεδο».

-Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Παναθηναϊκός βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει ώστε να απαλύνει την ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και επειδή παίζει μέσα στην Τούμπα με μια καλή ομάδα. Μη ξεχνάτε όμως ότι και ο ΠΑΟΚ είχε τα δικά του θέματα πριν την νίκη στην Ξάνθη. Είχε τη γκρίνια του κόσμου, των προπονητών, των μεγαλομετόχων, μπορεί να μην είχε το οικονομικό αλλά υπήρχε γκρίνια. Ο Παναθηναϊκός βλέπει το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα ανέβει για να πάρει ό,τι μπορέσει. Μη ξεχνάτε ότι και πέρυσι ερχόταν στην Τούμπα με κομμένα τα φτερά και κακή ψυχολογία και κέρδισε».

-Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Οι μικρές ομάδες έχουν ανέβει, υπάρχει ο Παναθηναϊκός που δεν είναι μέσα στους έξι πρώτους αλλά έχει άλλους στόχους και θα προσπαθήσει να τους αξιοποιήσει. Οι τρεις μεγάλοι έχουν το καλύτερο ρόστερ και κόσμο να τους ακολουθεί θα διεκδικήσουν με τους ίδιους όρους το πρωτάθλημα. Ο καλύτερος και πιο τυχερός θα το πάρει. Είναι πολύ νωρίς να κάνεις συγκρίσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερά σκαμπανεβάσματα».

-Για το αν ήθελε την Τούμπα άδεια: «Δεν νομίζω. Σαφώς και όχι. Μήπως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι καλοί μόνο με τον κόσμο; Ο αγωνιστικός χώρος παίζει ρόλο όχι η κερκίδα. Ο κόσμος μπορεί να λειτουργήσει και μπούμερανγκ. Αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει γκρίνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ