ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια, Κρέσπο ή Άκπομ;

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια, Κρέσπο ή Άκπομ;

Ο κόσμος του Δικέφαλου καλείται να διαλέξει τον MVP της ομάδας για τον Φεβρουάριο.

Γεμάτος δοκιμασίες που συνέβαλαν βελτίωση της αντοχής της ομάδας στις δυσκολίες ήταν ο Φεβρουάριος που έκλεισε με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος πέρασε από το ΟΑΚΑ (1-1 με ΑΕΚ), κέρδισε τον Ολυμπιακό, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου κι απλώς γνώρισε την πρώτη του απώλεια εντός έδρας στην αναμέτρηση με τον Άρη (1-1).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να επιλέξει τον πολυτιμότερο παίκτη για τον Φλεβάρη.

Ο πρώτος που θα διεκδικήσει το βραβείο είναι ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός στόπερ ήταν – όπως είναι και το παρατσούκλι του– εγγύηση στην άμυνα. Με κομβικές παρεμβάσεις, μυαλωμένο παιχνίδι, ατελείωτα τρεξίματα και πάθος, βοήθησε σημαντικά την συνολική ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Τελευταία και πιο δυνατή εικόνα, ο επαναληπτικός Κυπέλλου που έσπασε κάθε κοντέρ στο τρέξιμο επί 120 λεπτά.

Ο έτερος μονομάχος έρχεται από την γραμμή κρούσης. Τον Ιανουάριο ο Τσούμπα Άκπομ έκανε το πρώτο του αγωνιστικό ξέσπασμα με τη φανέλα του Δικεφάλου και αναδείχθηκε MVP. Τον Φεβρουάριο ο Άγγλος φορ έδειξε σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή του και ξεχώρισε ξανά θέτοντας υποψηφιότητα για το back to back. Μαχητικός, συμμετοχικός στο συνολικό παιχνίδι της ομάδας, σκόρερ και δημιουργός ο Άγγλος επιθετικός κέρδισε κι άλλους πόντους στην υπεραξία του. Highlight αναμφίβολα η εμφάνισή του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, όπου δημιούργησε εφιάλτες στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο αρχηγός. Ή καλύτερα ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βγήκε μπροστά κι οδήγησε την ομάδα του ως σωστός ηγέτης. Γκολ με τον Ολυμπιακό, γκολ με τον Άρη, γκολ και ασίστ με τον Πανιώνιο, αλλά πάνω απ’ όλα χαρακτήρας. Προσωπικότητα. Γιατί τα γκολ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα βρίσκεις. Το ειδικό βάρος του Βιεϊρίνια όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ